18sep 2024
Netwerkbijeenkomst in de Achterhoek met videograaf!

Bewust Achterhoek
Beltrum

Misschien heb je deze speciale bijeenkomst in Arnhem Nijmegen gemist. Dan heb je nog een herkansing in de Achterhoek! Een videograaf komt korte filmpjes maken voor de social media.

In Arnhem-Nijmegen hebben we deze bijeenkomst al gehad, en in de Achterhoek en Twente gaat het nog komen. Lisanne van Bergen maakt korte filmpjes, waarin je mag vertellen wie je bent, wat je doet, en waarom je lid bent van of geïnteresseerd bent in ons netwerk. Deze filmpjes gebruiken we als input voor de social media (facebook en instagram). Een kans dus voor onze aanbieders om zichzelf nog meer zichtbaar te maken. En een kans voor ons netwerk om nog meer bekendheid te krijgen. 

Je kunt gewoon aankomen wanneer je tijd hebt, dus er is geen begintijd. Marian Klein Gebbinck geeft af en toe een rondleiding over haar terrein en vertelt hier iets over. Er wordt gezorgd voor een klein hapje, zodat je niet met een rammelende maag hoeft rond te lopen. 

Mocht je niet kunnen op de 18e, dan heb je op de 27e nog een kans om in Twente aan te schuiven. Kijk daarvoor op de website van Twente.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

18 sep 2024 | Inlopen op ieder moment
16.00 - 19.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.
Minimaal 10 deelnemers.

Waar?

Landgoed 't Hulsevoort
Bruggertweg 2
7156 NB Beltrum

Contact

Netwerkbijeenkomst in de Achterhoek met videograaf!