06okt 2024
Bloemenmala Intensive cursus

Shakti Bloemenmala
Malden (rand van Nijmegen)

In deze Bloemenmala Intensive cursus gaan we meer de verdieping in met het creëren van slingers (mala’s) van bloemen. Je krijgt in een meditatieve sfeer technieken aangereikt en je werkt aan bewustwording door o.a. visualisatie en affirmatie.

In deze Bloemenmala Intensive cursus gaan we meer in de verdieping werken in het creëren van slingers (mala’s) van bloemen. Je krijgt meerdere technieken en tips aangereikt waarmee je een indrukwekkende mala van bloemen kunt rijgen met naald en draad. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om meer vertrouwd te raken met het maken van een bloemenmala en inzicht te krijgen in je eigen proces van creëren. Je gaat dit in je eigen tempo, mindful en heartful doen.

Je leert steeds meer op een andere manier te kijken naar de schoonheid van bloemen en ontdekt daardoor wat je op een heel subtiele manier ermee kunt creëren. 

Naast het leren van verschillende technieken gaan we ons ook meer richten op een diepere ervaring in het creëren van een bloemenmala (bloemenkrans). Je zult worden meegenomen in een meditatieve manier van werken en gelegenheid krijgen om zicht te krijgen in verschillende processen die zich in jezelf afspelen tijdens het creëren. Je gaat vertragen en je focussen op de bloemenmala. Woorden raken steeds meer op de achtergrond en verhalen in je hoofd maken plaats voor ruimte. Met een positieve geestesgesteldheid ga je aan de slag.

Voorafgaand aan elke workshop van de Bloemenmala Intensive cursus zullen we starten met een meditatie. Hiermee word je geholpen om beslommeringen los te laten en gemakkelijk in het moment aanwezig te komen. Gaandeweg zullen we ook gaan werken met symboliek en affirmaties.

Aan het einde van iedere workshop 'lezen' we als het ware jouw eigen bloemenmala. 

Wees welkom!

 

Informatie

06 okt 2024 t/m 01 dec 2024 | De cursus wordt gegeven in samenwerking met Intuïtief Traject Nijmegen in een cyclus van drie zondagen: 6 oktober, 3 november en 1 december 2024
13.30 - 16.30
175,00
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Het Bos Atelier
Scheidingsweg 99 Malden
6581 KN Malden (rand van Nijmegen)

Contact

Bloemenmala Intensive cursus