22sep 2024
A Light on Lost Friends - Herdenkingsbijeenkomst voor verloren vrienden

Astarte Rituelen & Ceremonies
Nijmegen

Waar zouden we zijn zonder onze vrienden? Verlies van een vriend kan zo raken! In een sfeer van fijn samenzijn delen we herinneringen en brengen we een ode aan vriendschap. Weet je welkom (en meld je svp aan)

Vrienden, waar zouden wij zijn zonder? Onze maatjes, onze zielenfamilie met wie we onze levensreis delen, in al zijn aspecten van lief en leed, wrijving en weerklank, van fun en avontuur. Als een vriend overlijdt kan dat zό raken, zo’n gemis zijn. Het is echt rouwen. Daar is niet altijd steun, begrip of medeleven voor. Dit verlies kan heel eenzaam voelen.

Ritueelbegeleider Esther Zawiolkowski en muzikant Mark Schilders organiseren een herdenkingsbijeenkomst waarin we overleden vrienden herdenken, hun namen noemen en de speciale band. Samen zijn voor mensen die belangrijk voor ons waren. We zetten een licht op vrienden en op vriendschap: A Light on Lost Friends.

Wil jij een speciaal persoon  of personen herdenken of de waarde van vriendschap benoemen? Weet je dan welkom. We komen bij elkaar in de Broederij, een buurthuis aan de Nieuwstadweg.

Neem een foto of ander aandenken aan jouw goede vriend mee.

Aanmelden: astarterituelengmail

Voor meer informatie, zie de website: astarterituelen/actueel

Informatie

22 sep 2024 | inloop vanaf 13.45 uur
14.00 - 16.00
15,00 vergoeding voor zaalhuur, drankjes en een versnapering

Waar?

De Broederij
Nieuwstadweg 37
6545 AM Nijmegen

A Light on Lost Friends - Herdenkingsbijeenkomst voor verloren vrienden