20sep 2024
Vredeswandeling tijdens de Vredesweek

Astarte Rituelen & Ceremonies
Nijmegen

Tijdens de Vredesweek van 14-22 september bundelen twee wandelinitiatieven, Rondje Zachtheid en het Kronenburger Ommetje, zich in een Vredeswandeling. We lopen langs markante plekken in de stad met onderweg muziek en gedichten. Loop je mee?

Vrede NU? Hoe kun je dit realiseren? Misschien alleen op kleine schaal door fijn en positief samenzijn met mensen in jouw omgeving. Samen praten over wat jou raakt, bijvoorbeeld tijdens een wandeling.  
Wandelen om contact te maken, met elkaar en met de wereld om ons heen, vanuit compassie, respect en vooral ook gezelligheid - dat is wat de Nijmeegse wandelinitiatieven Rondje Zachtheid en het Kronenburger Ommetje met elkaar verbindt. Tijdens de vredesweek gaan we die verbinding benadrukken met de vredeswandeling Ommetje Zachtheid. We vragen aandacht voor het thema Vrede NU d.m.v. een gedicht en muziek. 

Praktische informatie 
Datum: vrijdag 20 september 
Tijd: 14.00 – 15.00 uur Verzamelpunt: onder het viaduct bij de Kaaij 
Voor wie: iedereen die vrede, wandelen en gezellig samenzijn een warm hart toedraagt. Sluit aan en neem je buren mee. Verbinding is waar het om gaat. We wandelen in rustig tempo.

Informatie

20 sep 2024
14.00 - 15.30
0,00

Waar?

De Kaaij
Lindenberghaven 1
6511 XT Nijmegen

Vredeswandeling tijdens de Vredesweek